Kako ljetni odmor učiniti što opuštenijim, bilo da vodite veliki biznis ili ste samostalni preduzetnik?

Ukoliko ste vlasnik biznisa ili samostalni preduzetnik, vjerovatno se često nalazite u situaciji da posao nosite sa sobom kući, radnim danima, vikendom, pa čak i na godišnji odmor. Odgovorni ste za poslovanje, plate, dobavljače i sve troškove i obaveze koje vaš biznis ima.

Kako biste sa svojih leđa skinuli barem dio tereta i obaveza koje imate, naročito tokom godišnjeg odmora, preporučujemo da koristite benefite mobilnog bankarstva za pravna lica koje će većinu bankarskih poslova, koje ste primorani da obavite, učiniti znatno bržim i jednostavnijim.

Uz m-bank BIZ mobilno bankarstvo UniCredit banke Banja Luka svoj BIZnis imate na dlanu, bez dolaska u Banku, a svim svojim poslovnim računima pristupate u bilo koje vrijeme, sa bilo kog mjesta u zemlji ili inostranstvu, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici.

Uslugu m-bank BIZ, možete ugovoriti bez mjesečne naknade (do 31.12.2024. godine) u najbližoj filijali UniCredit banke Banja Luka, i neka to bude jedan od rijetkih odlazaka u Banku, posebno u periodu visokih temperatura ili gužvi na šalterima.

Digitalne usluge štede vam ne samo vrijeme, već i novac, budući da su sva plaćanja u okviru domaćeg platnog prometa, a koja realizujete putem UniCredit digitalnih usluga, do 60% povoljnija od plaćanja na šalteru Banke.

M-bank BIZ usluga, pored unutrašnjeg i međunarodnog platnog prometa te uvida u stanje i promet po svim računima otvorenim u Banci, klijentima nudi i niz dodatnih funkcionalnosti: konverziju valuta, ugovaranje trajnog naloga, dostavu e-mail potvrde o izvršenoj transakciji, aktivaciju Business kartica te izmjenu dnevnog limita po istim, uvid u PIN kodove platnih kartica, pretragu lokacija najbližih bankomata i filijala – i sve to brzo i jednostavno, putem aplikacije m-bank BIZ, koja klijentima omogućava BIZnis na dlanu.

UniCredit posebnu pažnju posvećuje bezbjednosti digitalnih servisa, kako bi spriječila eventualne zloupotrebe, što znači da je i vaša aplikacija, kao i kompletno poslovanje putem iste, višestruko zaštićeno.

Aplikacija je dostupna klijentima pravnim licima, korisnicima Android i Apple uređaje putem Google Play-a ili Apple Store-a, ali i korisnicima Huawei uređaja na platformi AppGalery.

Dodatne informacije u vezi sa aplikacijom m-bank BIZ, kao i ostalim proizvodima i uslugama, pronađite putem web stranice Banke, posjetite vama najbližu filijalu ili besplatno pozovite Kontakt centar, putem telefona 080 051 051.